Cântăreaţa Shakira a povestit în cadrul unui podcast cum este să fie o mamă singură în Miami, oraş în care s-a mutat alături de cei doi fii ai săi, dar şi cum a ajutat-o muzica să îşi revină după despărţirea de partenerul său, Gerard Piqué.

Artista columbiană în vârstă de 47 de ani a spus într-un podcast găzduit de DJ-ul Zane Lowe pe Apple Music că se simte mai bine singură. "Într-un fel, e cam bine să nu ai un soţ. Nu ştiu de ce, mă trăgea în jos", a spus ea. "Era uneori ceva în genul unei relaţii de dragoste-ură şi eşuam de fiecare dată când trebuia să fiu târâtă în studio să îmi fac munca", a spus Shakira despre relaţia cu Piqué, notează Businessinsider.com.

Ea a mai spus şi că muzica a fost "lipiciul" care a ajutat-o să continue munca după despărţirea de Piqué, care a avut loc în urmă cu doi ani. "A trebuit să adun bucăţelele în care am fost sfâşiată şi să le pun toate laolaltă, iar muzica a fost lipiciul să fac asta, chiar dacă acum este o provocare mai mare fiindcă sunt responsabilă de aceşti doi copii, aceşti doi micuţi care depind de mine atât de mult. Sunt o mamă singură, nu am un soţ care să mă ajute cu ceva", a mai spus cântăreaţa.

Shakira a continuat zicând că în prezent merge cu plăcere la muncă şi că trece printr-o perioadă înfloritoare în ce priveşte creaţia muzicală.

Shakira a pregătit un nou album, după o pauză de şapte ani. "Las Mujeres Ya No Lloran" ("Femeile nu mai plâng") conţine 16 piese, opt cântece noi, un remix şi şapte single-uri care au fost lansate recent, inclusiv "Music Session Vol. 53" ft. Bizarrap, în care artista vorbeşte explicit despre despărţirea de partenerul său şi noua lui iubită. 

Ea şi fostul fotbalist spaniol Gerard Piqué au doi copii, Milan, în vârstă de 11 ani, şi Sasha, în vârstă de 9 ani. Cântăreaţa columbiană şi spaniolul au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor în aprilie, ei rămânând în Miami. 

Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani, fără să se căsătorească.

Tot în 2022 cântăreaţa a avut şi probleme juridice în Spania, unde a fost acuzată de evaziune. La finalul anului trecut ea a ajuns, însă, la un acord cu procurorii şi a plătit doar o datorie în valoare de 14,5 milioane de euro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!