Julia Gnuse, denumită şi "Illustrated Lady", în vârstă de 55 de ani a primit diploma de "cea mai tatuată femeie din lume" de la Guiness Book, primind un loc în galeria recordurilor internaţionale.

Julia Gnuse este tatuată pe 95% din suprafata corpului. Ea a dorit să îşi acopere corpul din cauza bolii pe care o are, numită porofirie cutanată şi care i-a afectat tot corpul. Afecţiunea se manifestă prin prezenţa unor vezicule pe piele după ce corpul a fost expus la soare. Prin tatuaje, Julia a dorit să işi ascundă cicatricile.

"Am un prieten care este chirurg plastician şi care mi-a sugerat să îmi tatuez pielea în culorile cicatricilor pe care le am. Nu a funcţionat şi, de aceea, am ales tatuajele foarte colorate", a declarat Julia.

Toate tatuajele au fost realizate de aceeaşi persoana, iar ele reprezintă imagini variate, de la scene din junglă şi până la desene animate. Pentru a realiza o asemenea operă complexă, Julia a mers la şedinţe de tatuaj de două ori pe săptămână, timp de şapte ani la rând.