Ziua de 24 iunie, Ziua universală a Iei, este celebrată din nou la ERA Park Oradea! Ia-ţi şi tu IA şi vino să sărbătorim CopilărIA, într-o atmosferă super, cu multă acţiune şi cu veselie!

Evenimentul, dedicat în principal copiilor, se va desfăşura duminică, 24 iunie, între orele 17 şi 19, sub cupola centrului comercial. Cei mici şi părinţii lor sunt invitaţi la expoziţii şi ateliere de colorat desene tradiţionale, presărate cu cântece şi jocuri, inclusiv baloane modelate, dar şi la o horă a copiilor. O activitate aparte va fi roata tradiţiilor, pe care prichindeii vor fi invitaţi să o învârtă pentru a câştiga diverse premii delicioase.

Şi nu este tot, căci organizatorii le-au pregătit mai multe surprize vizitatorilor. Familiile ai căror membri vin îmbrăcaţi în ie sau port tradiţional vor primi diverse cadouri.

La ERA vii în IE şi pleci şi cu o fotografie la minut. Sub cupolă va fi amenajat un decor special, în care iubitorii portului tradiţional se vor putea poza în cele mai amuzante ipostaze.

"Vino şi tu să sărbătorim Ziua Iei împreună! Participarea este gratuită, te aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA.