Indiferent că este vorba de orădeni care locuiesc la casă, de asociațiile de proprietari care îi reprezintă pe cei care stau la blocuri sau de firmele din oraș, RER Vest oferă tuturor posibilitatea de a primi factura electronică.

Pe site-ul companiei, www.rervest.ro, în mai puțin de un minut, orice client poate activa serviciul de facturare în format electronic, accesibil în colțul din dreapta sus, la butonul „Solicită e-factura”. Datele necesare sunt codul de client, numărul facturii (doar cifre) și adresa de e-mail la care să fie transmisă factura. 

Pentru confirmarea adresei de e-mail, utilizatorul trebuie apoi să-și deschidă contul de e-mail și mesajul cu titlul „Activare factură electronică”, unde va regăsi butonul „Verifică”. După un click pe acel buton, clientul va primi factura în format electronic.

Persoanele juridice care vor să se asigure că au toate datele de contact în sistemul RER Vest pot face o actualizare a acestora printr-un simplu email pe adresa contracte@rervest.ro sau în oricare Birou de Relații cu Clienții al societății, fie pe strada Tudor Vladimirescu nr. 79 (cu intrare din strada W. Shakespeare), fie în Primăria Oradea, de la camera 6. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!