Emoţiile sunt tot mai mari pentru finaliştii concursului Megastar din Ungaria. Vineri seară, orădeanca Renata Tolvai a fost salvată de juriul emisiunii, după ce voturile publicului au plasat-o printre ultimii doi, din cei patru finalişti. Renata a rămas în concurs în detrimentul lui Andras Kallay-Saunders, un ungur cu rădăcini americane.

Juriul a fost şi motive pentru a o păstra pe orădeancă în concurs, reprezentaţia ei la piesa "Summertime", cântată de-a lungul timpului de nume precum Ella Fitzgerald sau Janis Joplin, fiind catalogată de unul dintre membrii juriului ca fiind cea mai bună a serii. Tot vineri, Renata Tolvai a interpretat şi un cântec de sezon, melodia "All I want for Christmas".

Interpreta din Oradea a ajuns între primii trei din cei 13 finalişti, impresionând aproape în fiecare ediţie juriul şi publicul cu prestaţiile ei. Pe parcursul concursului, Renata a interpretat melodii precum "Show must go on", de la Queen, hitul lui Beyonce, "Single ladies", sau "Endless love", piesă interpretată alături de Andras Kallay-Saunders, concurentul eliminat vineri seară.

Pe 10 decembrie, Renata va urca din nou pe scena concursului şi va încerca să facă încă un pas către titlul de Megastar, care-i garantează şi un contract cu o casă de discuri. Orădenii o pot vota în timpul concursului trimiţând un sms cu texul Renata la numărul 1288.

Emisiunea Megastar Ungaria va fi transmisă vinerea viitoare de postul TV2 începând cu ora 21.40, ora României.