Baschetbalistul Daniel Dillon, cel mai eficient jucător al echipei CSM Oradea în sezonul competiţional 2012-2013, şi-a prelungit contractul cu formaţia orădeană pentru încă un sezon. Dillon a debutat pentru CSM în 2012, ajutând echipa să termine play-off-ul, în premieră, pe locul trei.

Potrivit site-ului oficial al clubului, Daniel Dillon a bifat 46 prezenţe la primul sezon alături de CSM. În 41 jocuri în Liga Naţională, baschetbalistul în vârstă de 27 de ani şi înalt de 1,94 metri a avut procentaje de 59% la aruncările de două puncte, 43% la trei puncte şi 74% la linia de pedeapsă pentru un coeficient de 13.7 la eficienţă. Australianul este un jucător capabil să joace trei poziţii în ambele faze ale jocului.

Pe de altă parte, reprezentanţii clubului CSM Oradea au anunţat că după ce au semnat cu pivotul canadian Sean Denison, completează echipa cu încă un jucător. Este vorba de fundaşul Daniel Tudosă, în vârstă de 26 de ani, care vine de la BC Timişoara. Sportivul român a bifat 27 de prezenţe în Liga Naţională în sezonul 2012-2013, începând la BC Mureş şi apoi continuând la Timişoara.

În toamnă, în urma clasării pe locul trei în Liga Naţională, CSM Oradea va juca în cupa FIBA EuroChallenge.