Flirturile ocazionale ale Monicăi prin diverse capitale europene se pare că n-au fost trecute cu vederea de Irinel. Nici SMS-urile „fierbinţi" expediate de Moni fostului său sexy-şofer Voicu Pânzar nu l-au lăsat indiferent pe afacerist, care s-a străduit să păstreze, până acum, aparenţele unui cuplu unde 30 de ani diferenţă nu contează. Ring a aflat, în exclusivitate, că omul de afaceri a înaintat, recent, avocatului său actele de divorţ, pentru demararea procedurii legale. Columbeanu ţine strict secret demersul său, în timp ce Monica e mai mult plecată din ţară, preocupată să obţină diverse roluri.

Dacă Iri va cere instanţei, Moni ar putea pierde şi numele care a consacrat-o. Mai rămâne de văzut doar ce vor face cei doi cu micuţa Irina. Dacă se înţeleg în privinţa încredinţării copilului şi au stabilit de comun acord cuantumul pensiei alimentare, iar ancheta autorităţii tutelare este favorabilă părintelui care vrea încredinţarea minorului şi se renunţă la audierea martorilor, dosarul se poate termina în două-trei termene.

4 ani şi jumătate a rezistat iubirea dintre Moni şi Iri: s-au cunoscut pe 13 iulie 2005, s-au logodit cinci luni mai târziu şi s-au căsătorit pe 22 iulie 2006.