După ce şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia franceză Bastia, atacantul orădean Claudiu Keşeru a semnat, joi, un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Steaua şi a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi coechipieri. Orădeanul va fi prezentat oficial vineri, într-o conferinţă de presă.

Anunţul a fost făcut joi seară, de agenţia de ştiri Mediafax, potrivit căreia sportivul în vârstă de 27 de ani a fost supus, miercuri, unui control medical amănunţit la o clinică privată, iar joi dimineaţă a efectuat vizita medicală alături de restul lotului stelist.

Conform sursei citate, orădeanul va fi prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă ce va avea loc de la ora 13 la sala de conferinţe a Stadionului Steaua.

Pe de altă parte, la primul antrenament din 2014, desfăşurat pe terenul central din Complexul Sportiv Steaua, au participat toţi cei 28 de jucători care au fost la vizita medicală. Aceştia au fost împărţiţi în două grupe, o parte au efectuat alergări uşoare, iar ceilalţi s-au pregătit la sală. După aproximativ 30 de minute, rolurile s-au inversat.

Steliştii vor pleca, duminică, în primul cantonament al iernii, în staţiunea spaniolă Marbella.