Federaţia Română de Baschet a acceptat să reprogrameze partida dintre CSM Oradea şi BC Mureş care urma să se desfăşoare sâmbătă, la Târgu Mureş, după ce formaţia orădeană a arătat că 8 dintre jucătorii din lot, dar şi antrenorul Cristian Achim sunt internaţi cu toxiinfecţie alimentară, iar un al 9-lea jucător, Titus Nicoară, are mâna în atelă gipsată după ce s-a accidentat în meciul din Turcia.

Ca atare, cum CSM Oradea ar avea doar patru jucători valizi pentru meci (Radovan Markovic, Sean Denison, Andrei Ciordaş şi Sergiu Pop), FR Baschet a aprobat reprogramarea meciului pentru o dată care urmează să fie stabilită de cele două echipe.

Potrivit managerului Şerban Sere, ceilalţi 8 jucători (William Franklin, Daniel Dillon, Vujadin Subotic, Zarko Comagic, Bogdan Ţîbîrnă, Daniel Popescu, Horea Hora şi Rareş Paşca) şi antrenorul Cristian Achim sunt în continuare internaţi şi primesc tratament, însă se simt mai bine. "Sunt cu toţii în continuare la spital, însă starea lor s-a ameliorat puţin. Primul diagnostic a fost toxiinfecţie alimentară, dar după mai multe analize vom vedea exact despre este vorba", a declarat, vineri, pentru BIHOREANUL managerul Şerban Sere.

CSM Oradea a anunţat pe site-ul oficial că cei mai afectaţi dintre jucători sunt muntenegreanul Vujadin Subotic şi sârbul Zarko Comagic. Se pare că toxiinfecţia alimentară a fost provocată de un sortiment de peşte pe care baschetbaliştii l-au consumat în Turcia, unde marţi seara au învins echipa Royal Hali Gaziantep, în EuroChallenge.

Citeşte pe această temă şi:

Echipă intoxicată: Baschetbaliştii de la CSM au ajuns la spital, în frunte cu antrenorul Cristi Achim!

CSM Oradea cere reprogramarea meciului cu BC Mureş după ce 8 baschetbalişti şi antrenorul lor au rămas internaţi