După ce au sprijinit mediatic PSD-ul, pentru a-l ataca în perioada când s-au amorezat de PNL, dar s-au scuturat apoi şi de liberali ca să-i toace în favoarea PDL, fraţii Micula au decis să renunţe la două dintre publicaţiile care nu le aduceau nici profit bănesc, nici câştig politic, dar în schimb foloseau bihorenilor.

La finele săptămânii trecute, gemenii chimici au pus lacăt atât cotidianului Reggeli Ujsag, cât şi fostului cotidian Realitatea bihoreană, transformat pentru scurtă vreme, la derută, în săptămânal.

Nu că au lichidat cele două publicaţii ar fi buba, căci în fond fiecare patron îşi conduce firmele cum vrea, dar ruşinos e felul în care au făcut-o. Adică de azi pe mâine, fără preaviz şi, mai ales, fără să le acorde salariaţilor nicio leafă compensatorie.

"Cui nu-i convine, să ne dea în judecată!", au decretat Miculeştii, insensibili şi la lege, şi la problemele create peste noapte celor care avuseseră naivitatea să se pună în solda lor. Semn că le-a păsat de ziarişti fix în pix...