Maşina ta merită ce e mai bun, tocmai de aceea e bine să o dotezi cu accesorii originale! Dat fiind că sezonul rece a început, o nouă gamă de produse specifice a fost lansată iar tu ar trebui cel puţin să o consulţi.

Fie că ai un Volkswagen, Audi, Seat ori un autovehicul comercial de la Volkswagen, ai de unde alege. Producătorul s-a gândit din timp la nevoile tale şi îţi propune o gamă de produse care nu doar că îţi vor fi de folos, dar vor şi contribui la un confort sporit cu fiecare drum.  

De la soluţii pentru parbriz, atât de esenţiale în sezonul rece, la ştergătoare, raclete, la huse de păstrare a roţilor de vară, bare pentru portbagaj, umeraşe, apărătoare de noroi, covoraşe, huse pentru încărcarea wireless a telefoanelor mobile, toate personalizate, accesoriile sunt la dispoziţia ta atât în showroom D&C Oradea dar şi online.

Tot ce ai de făcut este să mergi la D&C Oradea, în showroom Audi, pentru a discuta cu unul dintre consilieri sau să intri aici pentru a descoperi oferta pentru marca care te interesează. Disponibil este şi numărul de telefon 0259 47 88 47.

(Advertorial)