Echipa orădeană de fotbal-tenis CS Crişul, pregătită de antrenorul Gheorghe Grădinaru şi compusă din jucătorii Ioan şi Paul Creţ, Ionuţ Oprea, Ionuţ Bota, Andrei Boiţ şi Remus Budău, a fost vedeta celor două turnee ale Campionatului Naţional din această lună, de la Râmnicu Vâlcea şi Piteşti, calificându-se în toate cele şase semifinale ale celor două turnee. Mai mult, tinerii jucători orădeni au câştigat una dintre finale, reuşind să depăşească vicecampioana Victory Cluj, în faţa cărora au cedat la limită în celelalte semifinale, ocupând ultima treaptă a podiumului.

Prestaţia orădenilor a fost apreciată de toţi cei prezenţi la turneu, echipa Crişul fiind considerată revelaţia actualului sezon competiţional.

După şapte etape disputate, CS Crişul ocupă locul III în clasamentul general (159 puncte) la "cinci lungimi" în spatele liderului CSU Ploieşti şi la doar două puncte în spatele vicecampioanei Victory Cluj, având asigurată prezenţa în play-off-ul care va decide noua campioană a României. Mai mult, în proba de simplu orădenii sunt pe locul II, la doar un punct de liderul Victory Cluj, în timp ce la dublu conduc ierarhia, devansând formaţia CSU Ploieşti.

Deţinătoarea titlului, CS Tengo Salonta, a sacrificat acest sezon pentru a da credit juniorilor din lot, pierzând, astfel, şansa de a cuceri un nou titlu.

Următoarea etapă, ultima din cadrul sezonului regulat al Campionatului Naţional de fotbal-tenis, va avea loc în luna septembrie, la Lupeni.