Echipa cu jucători născuţi în anul 2005 de la clubul FC Bihor, antrenată de Lucian Ciocan, a participat în data de 12 decembrie la Timişoara, la un turneu internaţional organizat de clubul local CFR şi intitulat "Leoparzii lui Moş Crăciun".

Competiţia, care s-a desfăşurat în balon, a reunit la start 10 echipe, din România şi Serbia, care au fost împărţite, în prima fază, în două grupe a câte cinci.

FC Bihor a făcut parte din grupa B, alături de formaţiile School Football Ole Borca Belgrad (Serbia), CFR Timişoara (echipă de fete cu jucătoare născute în anii 2002 şi 2003), Electrica Timişoara şi OFK Vrsac United (Serbia).

În prima partidă, micuţii jucători ai FC Bihor s-au duelat cu School Football Ole Borca Belgrad, cedând cu scorul de 0-2, apoi au întâlnit echipa de fete a celor de la CFR Timişoara, pe care au întrecut-o cu 3-1. În meciul al treilea au remizat cu scor alb, 0-0, cu OFK Vrsac United (Serbia), pentru ca în ultima dispută din grupă să întâlnească formaţia Electrica Timişoara, în faţa căreia au trebuie să se recunoască învinşi cu scorul de 0-1.

Cu o victorie, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri, FC Bihor 2005 a ocupat locul IV în grupă, evoluând apoi pentru locurile VII-VIII ale competiţiei, cu băieţii de la CFR Timişoara, pe care i-au întrecut cu scorul de 3-0.

Pentru acest turneu, antrenorul Lucian Ciocan a deplasat la Timişoara 16 jucători.

"A fost un test util pentru noi, în compania unor echipe bune. Am avut iată şi jocuri internaţionale. Au fost binevenite aceste meciuri pentru copii noştri", a declarat antrenorul Lucian Ciocan, după turneu.

Aceasta a fost ultima acţiune din acest an pentru grupa de 2005 de la FC Bihor, totuşi Lucian Ciocan va mai conduce şi săptămâna aceasta antrenamente cu micuţii fotbalişti, acesta urmând ca de vineri să intre în vacanţă.