Echipa de copii cu jucători născuţi în anul 2006 de la clubul FC Bihor a câştigat turneul internaţional de la Carei, care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

Competiţia, dotată cu Cupa FC Kinder Carei 2015 a reunit la start şase echipe, în afară de formaţia orădeană, pregătită de tehnicianul Gheorghe Silaghi, au mai fost prezente: Kinder Carei (ocupanta locului IV la faza finală a Trofeului Gheorghe Ene), care a participat cu două echipe, Kinder Alb şi Kinder Roşu, Csenger din Ungaria, Viitorul Zalău şi Primavera Satu Mare.

Turneul s-a desfăşurat după sistemul fiecare cu fiecare, iar FC Bihor 2006 şi-a adjudecat trofeul pus în joc, după ce a acumulat 13 puncte, ca urmare a obţinerii a 4 victorii şi a înregistrării unui rezultat de egalitate.

Iată rezultatele şi marcatorii echipei FC Bihor 2006 la acest turneu:
FC Bihor -Csenger (Ungaria) 3-2 (autogol, Denis Sala şi Marc Stăniloiu)
FC Bihor - Viitorul Zalău 1-0 (Raul Clemeniuc)
FC Bihor - Kinder Carei Alb 0-0
FC Bihor - Primavera Satu Mare 1-0 (Raul Clemeniuc)
FC Bihor - Kinder Carei Roşu 4-2 (Denis Sala, autogol, Raul Clemeniuc şi Andrei Moga)

De remarcat că în ultimul meci, tinerii fotbalişti orădeni au revenit de la scorul de 2-0 pentru Kinder Carei roşu.

La final, pe lângă trofeul adjudecat pentru câştigarea turneului, echipa de 2006 de la FC Bihor a mai primit încă un premiu, pentru cel mai tehnic jucător, adjudecat de Denis Sala.

Antrenorul Gheorghe Silaghi a folosit următorul lot de jucători: George Petrică, Laurenţiu Nicoară şi Alex Dulău - portari; Vlad Dana, Raul Clemeniuc, Luca Buciuman, Eduard Pustea, Ianis Iambor, Andrei Matea, Denis Sala, Andrei Moga, Lucas Ciuciu şi Marc Stăniloiu.

Echipa cu jucători născuţi în anul 2006 de la FC Bihor va participa în data de 22 februarie la un alt turneu, programat la Marghita.