Echipa de copii născuţi în anul 2006 a clubului FC Bihor s-a calificat la faza semifinală a Trofeului Gheorghe Ola, competiţie ce ţine loc de campionat naţional la această categorie de vârstă.

Evenimentul s-a derulat în perioada 1-2 decembrie, la Sala de Sport de la Sântandrei. La turneu au participat patru echipe care au câştigat fazele judeţene în Bihor, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare. Mai exact este vorba despre: FC Bihor (antrenor Gheorghe Silaghi), FC Mara Baia Mare, Viitorul Zalău şi Primavera Satu Mare.

De precizat că FC Bihor a câştigat la pas campionatul judeţean, având o adversară mai redutabilă doar în echipa Viitorul Oradea.

La faza zonală de la Sântandrei, în prima zi, marţi,  FC Mare Baia Mare a învins Viitorul Zalău cu scorul de 2-1, iar FC Bihor a depăşit cu 3-2 echipa CS Primavera Satu Mare, după ce Denis Sala a marcat două goluri, iar Andrei Moga - unul.

Apoi, în etapa a II-a, tot marţi, Viitorul Zalău a învins cu 2-1 pe FC Bihor, golul orădean fiind marcat de Raul Clemeniuc, după care CS Primavera Satu Mare a dispus cu 3-1 de FC Mara Baia Mare.

În fine, miercuri, în ultima etapă, CS Primavera Satu Mare a învins Viitorul Zalău cu 4-0, iar FC Bihor, într-un meci care avea să devină decisiv, a depăşit cu 4-1 pe FC Mare Baia Mare. Golurile orădenilor în acest ultim meci le-au marcat Andrei Moga, Raul Clemeniuc şi Denis Sala 2.

Ca urmare, FC Bihor a câştigat turneul şi s-a calificat pentru faza semifinală, la care vor participa cele mai bune opt echipe din ţară.

Echipa folosită de antrenorul Gheorghe Silaghi la turneul de la Sântandrei pentru FC Bihor 2006 a fost formată din: Laurenţiu Nicoară, Vlad Dana, Luca Buciuman, Denis Sala, Andrei Moga, Raul Clemeniuc, Lucas Ciuciu, Alex Dulău, George Petrică, Eduard Pustea, Vlad Duma, Paul Meşteru, Felix Avram şi Andrei Matea.

Observator din partea Federaţiei Române de Fotbal a fost Ioan Naom.

La turneu au fost prezenţi şi antrenorii de la Centrul de Copii şi Juniori a clubului FC Bihor, în frunte cu coordonatorul Florin Fărcaş, dar şi preşedintele clubului orădean, Mircea Fodor. De asemenea, au ţinut să-i vadă la lucru pe micuţii fotbalişti şi câţiva jucători ai echipei mari, precum Andrei Coroian şi Andrei Sulea.

De menţionat faptul că părinţii copiilor de la echipa orădeană s-au ocupat exclusiv de organizarea turneului şi îşi doresc să îl organizeze acum şi pe cel din faza semifinală.