Precum echipa de fotbal, şi formaţia masculină de baschet seniori a judeţului, CSM Oradea, s-a întărit în aceste zile cu doi jucători de valoare în perspectiva noii ediţii de campionat. Astfel, au fost transferaţi Milos Pesic, de la BC Timişoara, şi Silviu Lupusavei, de la Energia Rovinari.

Sârbul Pesic are 26 de ani şi poate juca pe postul de extremă. El a mai evoluat în România pentru U Mobitelco Cluj şi BC Timişoara.

"În primul rând antrenorul şi-a dorit aceşti jucători. Erau monitorizaţi de mai mult timp. Sunt doi jucători de o reală valoare cu care eu cred ca vom face o figură frumoasă în viitoarea ediţie de campionat", a declarat managerul CSM-ului, Şerban Sere.

Celălalt jucător achiziţionat, Silviu Lupusavei, are 30 de ani, joacă pe postul de extremă şi a fost om de bază anul trecut la Energia Rovinari. În cariera lui a mai trecut pe la CS Otopeni, Elba Timişoara, U Craiova şi CS Râmnicu Vâlcea.

"Din fericire pentru noi, aceşti doi jucători şi-au dorit într-adevăr să joace pentru Oradea pentru că Oradea e o echipă serioasă care-şi propune obiective îndrăzneţe pentru noul sezon şi nu au ezitat foarte mult în a semna pentru noi", a continuat Şerban Sere.

Cei doi jucători au semnat contracte valabile pe un an cu CSM Oradea şi se vor prezenta la sfârşitul lunii iulie la reunirea lotului pregatit de Cristian Achim.