Echipa de polo a Clubului Sportiv Crişul Oradea a câştigat Cupa Federaţiei Române de Polo pentru copii născuţi în anii 2003-2004, competiţie care este echivalentă cu campionatul naţional.

La fel cum s-a întâmplat şi la primul turneu de la Oradea, şi în cel de-al doilea turneu final, desfăşurat la Bucureşti, în perioada 1-3 iulie, micii poloişti ai clubului Crişul Oradea au câştigat toate partidele disputate, în marea majoritate dintre ele impunându-se categoric.

Astfel, echipa antrenată de Vekerdi Ladislau a câştigat competiţia cu punctaj maxim, având numai victorii în turneele finale.

În cel de-al doilea turneu final, de la Bucureşti, Crişul a înregistrat rezultatele: 9-4 cu CSM Oradea, 20-6 cu Dinamo, 13-10 cu Steaua, 13-2 cu CSM Cluj-Napoca, 14-6 cu Triumf Bucureşti, 10-4 cu H2O Târgu Mureş şi 14-6 cu CSŞ nr. 1 Bucureşti.

Echipa campioană, CS Crişul, i-a avut în lot pe următorii jucători: Bakaj Benjamin şi Dobrovan Bence – portari; Szilágyi Erik, Baki Roland, Belényesi Dávid, David Moca, Birinyi Márk, Alex Băican, Andrei Mureşan, Nagy Péter, Brigitta Sucigan, Patrick Dumitru, Antonio Faragău, Paul Popuţe, Vivien Bonca.

De precizat faptul că pe lângă medaliile de aur, echipa orădeană şi-a adjudecat şi titlul de cel mai tehnic poloist al competiţiei, obţinut de Antonio Faragău.


Clasamentul final al competiţiei se prezintă astfel:

1. Crişul Oradea 42 puncte

2. CSŞ nr. 1 Bucureşti 33 puncte

3. Triumf 27 puncte

4. CSM Oradea 24 puncte

5. Steaua 24 puncte

6. Dinamo 9 puncte

7. CSM Cluj-Napoca 3 puncte

8. H2O Târgu Mureş 3 puncte