Echipa de copii născuţi în anul 2005 a clubului FC Bihor, pregătită de antrenorul Lucian Ciocan a câştigat turneul de la Timişoara, dotat cu Cupa Electrica, ajuns la ediţia a IX-a, organizat la terenul Electrica şi desfăşurat pe data de 27 septembrie.

Competiţia, desfăşurată după sistemul 6+1 şi cu jocuri de câte două reprize a câte 15 minute, a reunit la start opt echipe cu jucători născuţi în anul 2005.

FC Bihor a fost repartizată în Grupa A, alături de echipa gazdă, Electrica 1869 Timişoara, Unirea Sânnicolau Mare şi Sport Kids Drobeta Turnu Severin I.

Din Grupa B au făcut parte ACS Poli Timişoara, CFR Timişoara, Internaţional Timişoara şi Sport Kids Drobeta Turnu Severin II.

În primul joc, micuţii fotbalişti de la FC Bihor au învins cu scorul de 3-1 echipa Sport Kids Drobeta Turnu Severin I, apoi au depăşit cu 1-0 formaţia gazdă, Electrica Timişoara, iar mai apoi, în ultima dispută din grupă au remizat cu scor alb, 0-0, în compania celor de la Unirea Sânnicolau Mare.

Cum în celelalte partide ale grupei A s-au consemnat rezultatele, Electrica 1869 - Unirea Sânnicolau 0-0, Unirea Sânnicolau - Sport Kids Drobeta Turneu Severin I 4-0 şi Electrica 1869 - Sport Kids Drobeta Turnu Severin I 5-0, în clasament, FC Bihor, cu 7 puncte, a încheiat pe primul loc, urmat fiind de Unirea Sânnicolau Mare, cu 5 puncte, Electrica 1869 Timişoara, cu 4 puncte, şi de Sport Kids Drobeta Turnu Severin I, fără nici un punct.

În semifinale, formaţia orădeană a întâlnit echipa ACS Poli Timişoara, de care a dispus cu scorul de 4-1, iar în finala mare s-a confruntat cu CFR Timişoara, pe care a învins-o, la fel, destul de clar, cu 3-1.

În total, elevii antrenorului Lucian Ciocan au marcat 11 goluri la acest turneu şi au primit doar 3.

Cele mai multe goluri pentru FC Bihor le-a reuşit Brata, autor a 4 goluri, urmat fiind de Chindlea, cu 3, Balint cu 2, Sotiuţ şi Ţandru, cu câte un gol.

Pe lângă trofeul câştigat, echipa orădeană a mai primit un premiu, prin jucătorul Balint, care a fost desemnat drept cel mai bun fotbalist al turneului. Alţi remarcaţi au fost: Brata, Cucu şi Sotiuţ.

"Copiii s-au descurcat foarte bine, chiar dacă am ajuns cu 10 minute înainte de începerea primului joc, atât din punct de vedere fotbalistic cât şi comportamental", a declarat antrenorul Lucian Ciocan.

Tehnicianul orădean i-a avut la dispoziţie pentru acest turneu pe jucătorii: Bănică - portar; Cucu, Bora, Balint, Sotiuţ, Chindlea, Negru, Bodea, Brata, Haidu, Matiu, Mutu, Ţandru, Ile şi Şerb - jucători de câmp.