Din 13 mai (dată aleasă dinadins pentru a dovedi că nu cred în superstiţii) doi dintre veteranii Radio Transilvania au revenit cu o nouă emisiune, "Echipa de dimineaţă".

În noua producţie, Dajka Attila şi MC-ul clubului Escape, Florin Silviu Sabău, provoacă orădenii la un alt fel de a petrece dimineţile: cu voie bună şi muzică din toate timpurile, toate alese cu grijă.

"Dacă tot au apărut prin presă tot felul de zvonuri, ba că nu mai emitem, ba că ne-am făcut DJ la Mystic Club (aluzie la zvonurile că Episcopia Ortodoxă respectiv Patriarhia ar fi cumpărat frecvenţele Radio Transilvania- n.r.), ne-am gândit să arătăm că existăm şi că revenim în forţă. Încercăm să promovăm subiecte din presa locală, să dezbatem în general despre ce se întâmplă oameni prin oraş", a explicat Florin Silviu Sabău pentru BIHOREANUL.

Cu alte cuvinte, cei doi vor face haz de necaz de vremuri, vor comenta cu ironie, dar cu obiectivitate subiecte locale şi naţionale şi vor provoca jurnaliştii orădeni la discuţii despre subiectele care apar sau mai ales care nu apar prin presa locală. "Încercăm haoşi, dar cu bun simţ", a mai spus Florin Silviu Sabău.

Şi ascultătorii sunt provocaţi să propună teme de discuţie, să-şi spună problemele şi să-şi dea cu presupusul despre ce se întâmplă în oraş, în ţară sau în lume.

Emisiunea se difuzează de luni vineri, între orele 9 şi 11, la Radio Transilvania, pe frecvenţa 97,20FM sau online, dând click pe Oradea şi descărcând un fişier executabil, de la adresa, radiotransilvania.ro/live.