Echipa orădeană de lupte greco-romane LPS Bihorul s-a calificat la etapa finală a Campionatului Naţional, după ce s-a situat pe locul al VI-lea, ultimul calificabil, la capătul disputării celor trei etape. În ultima rundă, desfăşurată la Arad, în perioada 4-6 iunie, sportivii orădeni, antrenaţi de profesorul Nelu Pop şi-au consolidat poziţa a VI-a.

Deşi are un număr restrâns de sportivi, antrenorul Nelu Pop a reuşit să se califice cu echipa de lupte greco-romane LPS Bihorul la faza finală a Campionatului Naţional.

Etapa a III-a a competiţiei a avut loc la Arad, acolo unde orădenii au reuşit să-şi consolideze locul al VI-lea, ultimul calificabil, şi au mai acumulat puncte preţioase pentru faza finală, fiindcă la ultima etapă nu se vor şterge punctele acumulate în etapele preliminarii, ci se va continua cu zestrea acumultă de fiecare formaţie.

La etapa de la Arad nu au mai participat ultimele două echipe, cele din Tulcea şi Rădăuţi, care nemaiavând şanse de calificare au preferat să facă economii şi să evite anumite cheltuieli.

Echipa orădeană, deşi nu este prea numeroasă şi este foarte tânără, s-a descurcat destul de bine pentru postura ei, îndeăplinindu-şi obiectivul, calificarea la faza finală.

Antrenorul Nelu Pop îi are la dispoziţie pe luptătorii: Andrei Tamaş şi Florin Floruţ (60 kg), Alexandru Oros (66 kg), Sorin Popa (74 kg), Szucs Laszlo (84 kg), Tamas Attila (96 kg) şi Marius Ţigan (120 kg).

Etapa finală a Campionatului Naţional de lupte greco-romane va avea loc la Bucureşti, la baza clubului Dinamo, în luna iulie.