După formaţiile de juniori I şi II ale clubului Crişul Oradea, şi echipa de copii a secţiei de polo de la CS Crişul a cucerit titlul naţional în această vară.

Elevii antrenorului Cosmin Goina au cucerit, astfel, Cupa Federaţiei Române de Polo, echivalenta Campionatului Naţional, după ce s-au impus într-o manieră categorică. Tinerii poloişti orădeni au devenit, astfel, câştigători ai competiţiei cu trei etape înainte de finalul celui de-al doilea turneu final, care s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, tocmai la Oradea, la Bazinul Acoperit Crişul.

Conform aşteptărilor, după ce s-a impus în toate jocurile primului turneu, de la Bucureşti, formaţia Crişul, care este pregătită, pe lângă Cosmin Goina, principal, şi de antrenorii Liviu Garofeanu (secund) şi Florin Ţic (antrenor cu portarii), şi-a adjudecat titlul naţional după ce şi-a adjudecat, din nou, victorii în toate confruntările.

Astfel, la cel de-al doilea turneu final, micii poloiştii de la Crişul s-au impus cu: 11-7 în faţa celor de la Viitorul Cluj-Napoca, 11-3 în disputa cu Aqua Târgu Mureş, 22-1 cu CSM Cluj-Napoca, 5-2 cu Dinamo Bucureşti, 9-4 cu Steaua, 13-4 cu CSŞ nr.1 Bucureşti şi cu 9-3 în meciul cu Triumf Bucureşti.

În clasamentul final al Cupei Federaţiei Române de Polo, Crişul Oradea a fost urmată la mare distanţă, de 14 puncte, de echipa situată pe locul II,  Triumf Bucureşti. Pe locul III s-a situat Dinamo, pe poziţia a IV-a, CSŞ nr. 1 Bucureşti, pe poziţia a V-a, Steaua, pe locul VI, Viitorul Cluj-Napoca, pe poziţia a VII-a, Aqua Târgu Mureş, iar pe locul al VIII-lea, CSM Cluj-Napoca.