Clubul CSM Oradea a anunţat joi printr-un comunicat de presă despărţirea de antrenorul echipei de polo CSM Digi, Dorin Costrăş. "Principalul motiv al despărţirii este legat de jocul echipei din ultima perioadă", explică reprezentanţii CSM Oradea.

"Echipa de polo a fost eliminată prematur în cadrul turneului de Cupa României, după care a avut evoluţii mai puţin convingătoare în primele jocuri din playoff-ul Superligii Naţionale de polo. Rezultatul sub aşteptări, dublat de jocul mai puţin mulţumitor al echipei au condus la această decizie", se mai arată în comunicat.

Potrivit informării, decizia, cu efect imediat, a fost luată de comun acord în urma unei discuţii pe care Florin Birta, preşedintele clubului, a avut-o cu antrenorul Dorin Costrăş. "Concluzia discuţiei a fost că echipa are nevoie de un şoc, în speranţa redresării situaţiei. Echipa de polo continuă să lupte pentru câştigarea unui nou titlu de campioană a României", mai precizează reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal.

Atribuţiunile de antrenor principal al echipei CSM Digi Oradea au fost preluate de secundul Ciprian Cîmpianu.

"Conducerea CSM Oradea doreşte să îi mulţumească domnului Costrăş pentru contribuţia din ultimii doi ani, perioadă în care a ocupat funcţia de antrenor principal al echipei. Totodată îi urează mult succes pe viitor, atât în plan profesional cât şi personal", arată, în încheiere, comunicatul.