Campioana României la polo, CSM Digi Oradea, continuă să fie spectaculoasă şi pe piaţa transferurilor. După ce l-a numit pe Kadar Kalman antrenor principal şi mai apoi i-a înregimentat şi pe jucătorii Mihnea Gheorghe şi Mihnea Chioveanu de la Steaua, conducerea clubului orădean a mai dat vineri o lovitură. Este vorba de transferul jucătorului Dusan Markovic.

În vârstă de 25 ani, înalt de 1.92 metri şi cântărind 98 kilograme, noul jucător al campioanei României, Dusan Markovic, soseşte de la Radnicki Kragujevac.

De-a lungul carierei, Markovic a acumulat experienţă în campionatul şi cupa Serbiei, a evoluat în Liga Campionilor şi Cupa LEN, ambele adjudecate de Radnicki în 2013 şi 2014, respectiv alături de echipa naţională la evenimente precum Jocurile Mondiale Universitare de la Kazan (2013), unde a cucerit medalia de bronz, ori în Cupa Mondială de la Almaty (2014), unde a cucerit medalia de aur. Totodată, Dusan a fost component al echipelor naţionale de nivel juvenil ale Serbiei.

Absolvent al universităţii din Belgrad, Markovic evoluează pe postul de fundaş şi îl va înlocui în angrenajul echipei orădene pe Kalman Kadar, cel care a fost promovat antrenor principal.

În altă ordine de idei, Kadar Kalman va lucra alături de Ciprian Cîmpianu, care va relua activitatea de antrenor secund după ce a fost antrenor interimar în play-off-ul recent încheiatei ediţii de Superligă.