Tinerii voleibalişti de la LPS Bihorul Oradea s-au calificat pentru turneul final al Campionatului Naţional de juniori I, după ce la turneul semifinal, desfăşurat la Topliţa, au ocupat locul al II-lea.

Elevii profesorilor Adrian Holhoş şi Kovacs Zoltan au obţinut două victorii şi au cedat într-un singur meci la turneul desfăşurat în perioada 18-20 aprilie.

Astfel, orădenii au întâlnit mai întâi pe CSS Bega Timişoara, echipă pe care au învins-o cu scorul de 3-1. Apoi au dat peste CSS Zalău, în faţa căreia au pierdut, la mare luptă, cu 2-3, pentru ca în ultimul joc să se confrunte cu echipa locală, CSS Topliţa, grupare pe care au învins-o cu scorul de 3-2.

În acest fel, voleibaliştii orădeni s-au situat pe poziţia secundă a ierarhiei finale, după CSS Zalău şi împreună cu aceasta s-au calificat la turneul final al competiţiei, care va avea loc în perioada 20-24 mai.

Din echipa LPS Bihorul de la turneul semifinal de la Topliţa au făcut parte: Crişan, Jugan, Pantea, Calapod, Ursachi, Pusta, Maier, Ilieş şi Majar.