Echipele bihorene de fotbal din Liga a III-a şi-au aflat miercuri adversarele din noua ediţie de campionat, după ce Comitetul de Urgență al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat componența nominală a celor zece serii a Campionatului Național Liga a 3-a din sezonul 2023-2024.

Această hotărâre aduce o noutate pentru echipa FC Bihor Oradea, care acum a fost repartizată în Seria a 8-a a celui de-al treilea eşalon, şi nu în Seria a 10-a, cum a fost în sezonul trecut.

Astfel, FC Bihor va face parte acum dintr-o serie ce le va mai cuprinde pe echipele: SSU Politehnica Timişoara, CSC Peciu Nou, CS Avântul Periam, ACS Progresul Pecica, CS Şoimii Lipova, CS Socodor, CS Crişul Chişineu-Criş, CS Gloria Lunca-Teuz Cermei şi ACS ACB Ineu.

De menţionat că două dintre aceste formaţii au fost adversarele „roş-albaştrilor” în perioada pregătirilor. Astfel, FC Bihor a întâlnit echipa arădeană CS Socodor, pe care a întrecut-o cu scorul de 7-0, precum şi Politehnica Timişoara, de care a trecut în ultimul amical cu 1-0.

Celelalte două echipe bihorene, Lotus Băile Felix şi Crişul Sântandrei, au fost repartizate în Seria a 10-a, alături de formaţiile: CSM Olimpia Satu Mare, Olimpia MCMXXI Satu Mare, Minaur Baia Mare, CSM Sighetu Marmaţiei, CSM Victoria Carei, SCM Zalău, Minerul Ocna Dej şi Sănătatea Servicii Publice Cluj Napoca.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!