La Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" a continuat miercuri competiţia organizată de FC Bihor cu prilejul împlinirii a 110 de fotbal în Bihor şi a 40 de ani de când echipa fanion a judeţului poartă titulatura FC Bihor.

"Campionii Liceelor - Trofeul FC Bihor" şi-a programat astfel, pe terenul sintetic, jocurile din etapa a II-a a grupelor A şi D. Mai întâi s-au întâlnit, în cadrul grupei D, echipele liceelor "Emanuil Gojdu" şi "Vasile Voiculescu".

După o partidă în care elevii profesorului Goina şi-au impus jocul încă de la început, aceştia au reuşit să câştige detaşat cu scorul de 7-1 şi să aducă CN "Emanuil Gojdu" prima victorie. La pauză scorul a fost 2-0, iar golurile au fost înscrise de Alex Ilieş - 3, A. Gârdan, A. Garebenes, Ţ. Hălmăgean şi L. Rogean, pentru CN "Emanuil Gojdu", respectiv de Tiberiu Cotuţ, pentru GS Sanitar "Vasile Voiculescu".

În clasamentul grupei D, după două etape, pe primele două locuri se află, la egalitate de puncte, CN "Emanuil Gojdu" şi CT Transilvania, cu câte 3 lungimi, urmate de GS Sanitar "Vasile Voiculescu", fără nici un punct.

Meciul din ultima etapă, GS Sanitar "Vasile Voiculescu" şi CT Transilvania, de săptămâna viitoare va decide echipa calificată în semifinale, celor de la "Transilvania" fiindu-le suficient şi un rezultat de egalitate.

În al doilea joc al zilei de miercuri, în grupa A, s-au întâlnit două dintre cele mai bune echipe participante, mulţi spectatori apreciind-o ca adevărata finală a competiţiei. Astfel, au jucat echipele CT "Mihai Viteazul" şi LT "Lucian Blaga", formaţii care şi-au disputat şi finala pe judeţ pentru Cupa "Coca Cola". Aşa cum s-a întâmplat şi atunci, şi de această dată, elevii profesorului Cristian Ungur, cei de la "Lucian Blaga", au reuşit să se impună.

La capătul unui joc disputat, meciul s-a încheiat cu victoria la limită a celor de la "Blaga", cu scorul de 4-3, după ce la pauză scorul era egal, 1-1. Au marcat: Marian Mihuţ -2, Ionuţ Iacob şi Cristian Jurcuţ, pentru învingători, respectiv Sergiu Bactăr -2 şi Marius Hosu, pentru învinşi.

În urma acestui rezultat, în clasament, atât CT "Mihai Viteazul" cât şi LT "Lucian Blaga" au câte 3 puncte, jocul de săptămâna viitoare dintre LT "Lucian Blaga" şi Liceul de Artă, urmând a decide calificata în "careul de aşi".

Până săptămâna viitoare însă, joi de la ora 14 sunt programate jocurile din etapa a II-a a grupelor B şi C.

De la ora 14, în cadrul grupei B, se vor întâlni echipele liceelor "Ady Endre" şi "Ioan Bococi", iar de la ora 15, în cadrul grupei C, LPS Bihorul se va confrunta cu LT "Onisifor Ghibu".