Echipa bihoreană de fotbal de liga a V-a CS Sporting Lugaş, patronată de şeul Aministraţiei de Apă Crişuri, Dumitru Voloşeniuc, s-a reunit sâmbătă, 25 ianuarie, la baza sportivă din Aleşd, la reunire participând 20 de jucători.

Tot sâmbătă, echipa a susţinut un meci de verificare în compania celor de la Inter Aştileu, meci încheiat cu scorul de 8-3 (3-1) pentru cei din Lugaş.

Pentru Sporting au jucat în prima repriză: Nemeş - Olar, Bodiuţ M., Sebestean, Zaha, Gratias Oprea, Varga I., Varga S., Suciu A., Molnar, după pauză intrând şi Mladin, Matica, Cheregi, Criste, Tudor, Sirca, Ologu, Gratias şi Voloşeniuc.

În pauza competiţională de la echipă au plecat Creţ Ioan, la Viitorul Popeşti, Teşan Cristian, la FC Hidişel, şi Bot Ionuţ, în Belgia. De asemenea, Oprea, Varga, Mladin, Molnar, Suciu şi Bodiuţ sunt în discuţie cu clubul pentru a juca în retur sub culorile galben-albastre, iar de la echipa de juniori se antrenează cu echipa mare doi copii, Ologu si Gratias.

În această săptămână CS Sporting Lugaş va susţine un amical cu echipa din Tărian, urmând ca în cursul lunii următoare echipa să plece în cantonament la Pădurea Neagră, în două etape mai întâi între 14 - 16 şi apoi între 21 - 23 februarie.