Echipa U12 a LPS Bihorul Oradea, alcătuită din sportivi recrutaţi în cadrul Academiei CSM Oradea, a participat la etapa a III-a din cadrul campionatului Ungariei la baschet, ediţia 2015-2016. Formaţia pregătită de către Anamaria Mesaros, Zoltan Hidi şi ceilalţi antrenori din cadrul proiectului a obţinut o victorie şi a pierdut un meci la turneul găzduit de Debrecen, în perioada 5-6 decembrie.

În primul meci, echipa orădeană a pierdut cu Ziccer Tigrisek din localitate. Rezultatul final a fost de 57-67, iar acesta a fost şi cel de-al treilea eşec suferit în faţa echipei maghiare.

Cel de-al doilea meci a consemnat însă o victorie convingătoare a orădenilor. Ei au depăşit pe Ziccer Fehertigrisek, tot din Debrecen. Rezultatul final a fost de 65-38.

În urma acestor rezultate bilanţul general al echipei LPS Bihorul U12 în acest sezon competiţional este de trei victorii şi trei înfrângeri.

În ţară, echipele de U13 şi U14 de la LPS Bihorul, antrenate de Călin Pop, au evoluat la Cluj Napoca, unde au obţinut victorii ambele. Echipa de U13 s-a impus clar, cu scorul de 105-31 în faţa celor de la CSS Viitorul Cluj, în timp ce formaţia de U14 a câştigat cu 73-31, tot în faţa echipei celor de la CSS Viitorul Cluj. Ambele confruntări au contat pentru runda a VIII-a din faza de calificare a Campionatului Naţional.

La U13, principalul marcator a fost Cristian George Usca, autor a 28 de puncte, în timp ce la U14 s-au remarcat, în special, Vlad Marinău şi Dragoş Tomescu, autori a câte 10 puncte.