În colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, Liceul cu Progran Sportiv Bihorul a organizat în perioada 26-27 martie ediţia din acest an a Cupei Primăverii la fotbal pe teren redus. Competiţia, desfăşurată pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului, a fost adresată copiilor născuţi în anii 2000 şi 2001 şi a reunit la start 14 echipe din Bihor, dar şi din Ungaria.

La categoria rezervată copiilor născuţi în anul 2001 au fost prezente 6 formaţii. În finala mare, FC Bihor I, echipă pregătită de antrenorul Lucian Ulici, a învins la loviturile de departajare, de la 7 metri, echipa LPS Bihorul, după ce la finele timpului regulamentar de joc se consemna egalitate, scor 1-1. În finala mică, Iris Team Oradea a dispus, cu 1-0, de cea de-a doua echipă a clubului FC Bihor. Pe locul V s-a clasat Dinamo Oradea, iar pe poziţia a VI-a, Atletic Oradea.

Cel mai bun portar al acestei categorii a fost desemnat Denis Pop, de la Dinamo Oradea, în timp ce golgheterul turneului a fost Antonio Herman de la FC Bihor.

La categoria copiilor născuţi în anul 2000 au fost prezente 8 echipe, dintre care şi una din Ungaria, Szentes, cea care, de altfel, avea să obţină şi poziţia a III-a a clasamentului. Pe primul loc a terminat formaţia LPS Bihorul I, antrenată de Petru Stoia, care în finală a dispus cu 6-2 de FC Bihor. În meciul pentru locul al III-lea, Szentes a învins cu 3-0 Dinamo Oradea. Pe locul V s-a situat LPS Bihorul II, pe poziţia a VI-a, Phoenix Diosig, pe locul VII, Viitorul Marghita, iar pe locul al VIII-lea, CF Bihorul Beiuş.

În afară de Luceafărul Oradea, prezentă la Cupa Hagi, la această categorie a turneului au fost prezente toate echipele din judeţ.

Golgheterul categoriei a devenit Dominic Silaghi de la LPS Bihorul. Organizatorii au mai acordat şi două premii speciale, lui Gigel Petrila, de la LPS Bihorul, pentru întreaga evoluţie, şi portarului Cătălin Somogy, de la Dinamo Oradea.

Conducerea Liceului cu Program Sportiv Bihorul intenţionează ca şi la toamnă să organizeze o asemenea competiţie, la care să participe însă mai multe echipe din afara graniţelor ţării.