Muncitorii RER Ecologic Service încep anul 2018 la muncă. Pentru că Oradea trebuie să fie un oraş curat şi la trecerea între ani, furnizarea serviciului de salubrizare nu va fi întreruptă de Revelion, aşa cum n-a fost nici de Crăciun.

Angajaţii societăţii de salubritate responsabili cu colectarea deşeurilor din Oradea vor lucra conform graficelor şi în zilele de sărbători legale. Astfel, orădenii care locuiesc în zonele pe care în mod obişnuit utilajele de colectare trec duminica şi lunea pot să-şi scoată în stradă pubelele şi sacii galbeni în primele două zile ale anului 2018. Orădenii care vor să afle când anume acţionează utilajele RER pe o anumită stradă sunt îndemnaţi să consulte site-ul operatorului, www.reroradea.ro.

De asemenea, în noaptea de Revelion, muncitorii RER Ecologic Service vor fi prezenţi în Piaţa Unirii, pentru a curăţa urmele lăsate de petrecăreţii care aleg centrul oraşului ca loc de chef.

În schimb, punctul de colectare separată a deşeurilor din strada Thurzó Sándor şi birourile de relaţii cu publicul de la sediul RER Ecologic Service (strada Tudor Vladimirescu nr. 79) vor fi închise în 2 ianuarie.