Multe costumaţii de culoare roşie, parodii, dar şi dansuri provocatoare. Acestea au fost ingredientele celei de-a doua semifinale a Balului Balurilor, care a avut tema Moulin Rouge.

Liceenii au avut de trecut prin mai multe probe, stabilite de organizatorii Darius Domocoş şi Discoteca No Problem. Astfel echipele Colegiilor Transilvania, Traian Vuia şi Partenie Cosma şi-au măsurat forţele în proba de skanderberg, iar apoi abilitatea, în cea de trecut pe sub "tunelul picioarelor", format de coechipieri.

Partea cea mai aşteptată a serii a fost cea în care echipele, formate din câte cinci concurenţi, au trebuit să demonstreze că sunt cele mai originale la scenete concepute pe tema Moulin Rouge. Elevele Colegiului Economic Partenie Cosma au dansat ca la carte vestitul french can-can şi au reuşit să ducă şcoala în etapa următoare, adică în finala Balului Balurilor, care se va desfăşura pe 12 martie.

Momentele artistice din afara concursului au fost asigurate de dansatorii de hip-hop din trupa Get Lost, dar şi de cei din trupa Ritm-Mic. La sfârşitul serii, adolescenţii au dansat pe ritmurile mixate de DJ Faith.

Clasată pe locul al doilea, echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia mai are o şansă de a intra în marea finală. Ea se va întrece vineri în ediţia de baraj cu echipa liceului Onisifor Ghibu, clasată tot pe poziţia secundă, în prima semifinală.