Cântăreţul britanic Ed Sheeran va concerta pentru a doua oară în România, pe data de 24 august 2024, pe Arena Naţională. Biletele au fost puse în vânzare joi şi costă între 299 şi 599 de lei.

Concertul din Bucureşti face parte din turneul său "+ – = ÷ x - Mathematics", care a bătut aproape toate recordurile, scrie Libertatea.ro.

„Turneul european va începe în Malta, apoi va cânta în Spania, Polonia, Ungaria, Cehia, Lituania sau Croaţia. Înainte de a ajunge la Bucureşti, Ed Sheeran va cânta la Belgrad, în Serbia, apoi pe 24 august pe Arena Naţională, ca o săptămână mai târziu să ajungă în Bulgaria, pe stadionul "Vasil Levski", acesta fiind şi ultima ţară europeană în care va cânta, în acest turneu, potrivit datelor de până acum", notează aceeași sursă.

Preţul unui bilet variază între 299 şi 599 de lei. Cei care aleg un bilet pentru zona de stadion, în picioare, trebuie să scoată din buzunare 399 de lei, în timp ce locurile în tribune costă 299 de lei pentru categoria C, 399 de lei categoria B, 499 de lei categoria A, respectiv 599 de lei categoria A - HOT SEATS, adică locurile cu vederea cea mai bună spre scenă. Biletele s-au pus în vânzare pe cts.eventim.ro. Un utilizator poate achiziționa maximum 6 bilete.

Ed Sheeran va cânta pentru a doua oară în Bucureşti, după ce în iulie 2019 el a concertat tot pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de oameni. 

Ed Sheeren a lansat de-a lungul anilor hituri precum "Shape of You", "Perfect" sau "Give me love". Totodată, el a compus melodii pentru alte staruri internaţionale. "Love Yourself" a lui Justin Bieber sau "Still Learning" a artistei Halsey poartă semnătura lui.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!