Doi specialiști în criminalistică din Cluj-Napoca și Timișoara au fost invitații Facultății de Drept din Oradea, la un workshop dedicat profesiei de expert criminalist.

Cei doi, conferențiarul Sorin Alămoreanu de la Universitatea Babeș-Bolyai și Silviu Predescu, expert criminalist în cadrul IPJ Timiș și doctorand la Cluj, le-au vorbit studenților din anul IV despre „enigmele” cercetărilor la locul faptelor pe care oamenii legii le anchetează.

„Mulțumim invitaților pentru prezență și disponibilitatea de a împărtăși studenților din experiența practică, iar studenților pentru interesul manifestat. Și prin acest eveniment se reiterează buna colaborare între Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea și Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj Napoca”, a declarat decanul facultății orădene, Cristian Miheș.

Periodic, Facutlatea de Drept facilitează dialogul studenților cu practicieni ai domeniului, tocmai pentru a-i ajuta să descopere profesii pe care le-ar putea avea, la finalul studiilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!