Cu un aer ingenuu după care s-ar da în vânt orice ţânc, o educatoare din Bucureşti a şocat o lume întreagă după ce s-a aflat că, împreună cu iubitul, Claudia Chirila, de doar 24 de ani, golea de bani casele oamenilor.

Cei doi tineri au fost prinsi miercuri dupa un jaf, dar pentru ca au incercat sa dispara precum Bonnie si Clyde, politistii au fost nevoiti sa foloseasca arma din dotare.

Asupra iubitului femeii, ofiterii au gasit bani si bijuterii, deoarece tocmai golisera casa unui fost SPP-ist.

Politistii i-au urmarit pe cei doi suspecti prin Capitala, la cateva strazi distanta de locul in care au dat spargerea. Educatoarea si iubitul ei au fost somati de politisti, dar pentru ca au vrut sa fuga, agentii au tras cinci focuri de avertisment.

Toata actiunea s-a desfasurat sub ochii inspaimantati ai trecatorilor care nu intelegeau ce se petrece.

Intr-un final, atat educatoarea cat si iubitul ei au fost retinuti. Magistratii au hotarat arestarea iubitului educatoarei, dar tanara va fi cercetata in stare de libertate, deoarece nu are antecedente penale.

Cert este ca atat ea cat si iubitul ei sunt considerati suspecti si in alte spargeri date in Capitala, dar si pe litoral. Desi are doar 24 de ani barbatul este deja recidivist. In februarie a iesit din arest, unde a stat tot pentru furt.

Anchetatorii au mai descoperit ca pe langa serviciu, tanara se prostitua. Avea anunturi pe internet si isi dadea intalniri cu mai multi barbati, intr-un apartament inchiriat in centrul Bucurestiului, contra cost.