În prima etapă a turneului semifinal al Campionatului Naţional de fotbal juniori E, care se desfăşoară începând de miercuri la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", s-au înregistrat rezultate de egalitate.

În prima partidă FC Benţa Braşov a remizat cu scorul de 1-1 în compania timişorenilor de la LPS Banatul Timişoara.

În meciul al doilea, mult mai antrenant, FC Bihor, echipă pregătită de antrenorul Lucian Ulici, a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2, confruntarea cu FC "Dănuţ Coman" Piteşti.

După o primă repriză care a aparţinut piteştenilor, cei de la FC "Dănuţ Coman" conduceau la pauză cu 1-0. În partea a doua situaţia s-a schimbat însă şi mai întâi FC Bihor a egalat, prin Costea, după care argeşenii au preluat din nou conducerea, pentru ca scorul final să-l stabilească Borma, de la FC Bihor, cu un şut frumos de la distanţă la vinclu, 2-2.

"Toate meciurile de început sunt dificile, dar datorită faptului că ne-am mobilizat la pauză am reuşit să ieşim pe contraatac şi să egalăm. Este un rezultat echitabil. Ei s-au jucat cu ocaziile, iar noi am încercat să fructificăm şi să egalăm. Din păcate am fugit după egalare, dar am avut şi noi o bară, am avut şi noi posibilitatea să câştigăm. Eu spun totuşi că a fost un rezultat echitabil, după un joc echilibrat", a declarat, la final, antrenorul Lucian Ulici.

Joi, în etapa a doua, de la ora 9.30, LPS Banatul Timişoara va întâlni FC "Dănuţ Coman", iar de la ora 11, FC Benţa Braşov - FC Bihor Oradea.