Echipa bihoreană de fotbal CS Oşorhei a disputat prima prima partidă de pregătire după reunirea lotului pentru retur. Pe terenul sintetic de la Baza Sportivă Tineretului, echipa clasată pe locul secund în Seria a V-a a Ligii a III-a a întâlnit revelaţia Ligii a IV-a Bihor, FC Hidişel. Partida s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 3-3, dar CS Oşorhei a revenit de la 0-3.

FC Hidişel şi CS Oşorhei au oferit o partidă animată, cu multe faze de poartă. FC Hidşel a reuşit o primă repriză excelentă la finalizare înscriind de trei ori în decurs de 12 minute. Agiurgioaiei a marcat în minutul 12 cu o reluare pe urmărire, de la circa 4-5 metri mingea revenindu-i din bară.

În minutul 17 Buştea a fost faultat în careu de Fildan, iar Agiurgioaiei a transformat, realizând dubla. Minutul 24 a adus golul trei al gazdelor care au marcat prin Ciuciu.

CS Oşorhei a avut ocaziile sale în prima repriză dar nu a găsit drumul spre gol. A făcut-o însă prin Blănaru, la cinci minute după reluare, cu un şut din 12 metri.

Finalul a aparţinut echipei mai experimentate, care a şi egalat. În minutul 82 Andor a transformat un penalty obţinut tot de el, iar în minutul 88, după o spectaculoasă acţiune a lui Ember, mingea a ajuns la Sorin Ban care a trimis balonul, uşor lobat, în vinlcul din stânga al porţii lui Scurt, stabilind scorul final, 3-3.

Formaţia CS Oşorhei va urca luni în cantonamentul de la Stâna de Vale. Cosmin Bodea va miza pe un lot format din 22 de jucători şi trei portari.


FC Hidişel - CS Oşorhei 3-3 (3-0)

Au marcat: Agiurgioaiei 12, 17 (pen), Ciuciu 23/Blănaru 50, Andor 82 (pen), Ban 87

FC Hidişel: Szabo - Crişan, Ciuciu, Cozac, Chira - Grosu, Beudean, Floruţa, Dumiter - Buştea, Agiurgioaiei. Au mai jucat: Scurt, Antal, Puia şi P. Filip. Antrenor: Adrian Iova

CS Oşorhei: Fildan - Fitero, Pintea, Pop Şerban, Toma - Galea, Magda, Todea, Andor - Blănaru, Lupaşcu. Au mai jucat: Hava - Morar, Ştefănuţ, Lupuţ, Ember, Moise, Nistor, Trip, Selegian. Antrenor: Cosmin Bodea.