Echipa de juniori D (copii născuţi în 2002) a clubului FC Bihor a debutat cu o remiză la turneul semifinal al Campionatului Naţional de Fotbal de la Timişoara, turneu care se desfăşoară în perioada 8-11 iunie.

Astfel, luni, în prima zi a turneului, echipa orădeană, antrenată de Lucian Ulici, încheiat nedecis, cu scor alb, 0-0, meciul pe care l-a disputat în compania celor de la Dinamo Bucureşti.

Meciul a fost controlat în mare parte de bihoreni, ei creându-şi, astfel, şi cele mai multe ocazii, doar că scorul a rămas neschimbat până la final.

"Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat, pentru că am irosit cu uşurinţă cinci ocazii de a marca, spre deosebire de două ale dinamoviştilor", a declarat, după meci, antrenorul orădean Lucian Ulici.

Tehnicianul formaţiei FC Bihor a trimis în teren de la început în acest meci formula: Eduard Beke – Patrick Andras, Andrei Borma, Loren Ioviţă, Patrik Blăgea – ctp., Horia Beiuşanu, Răzvan Pop, Vlad Costea şi Alex Săutiuţ. Pe parcurs au mai intrat însă şi: Andrei Farcaş şi Flavius Bălan.

În celălalt meci din prima etapă a turneului, LPS Banatul Timişoara a fost învinsă surprinzător de FC Vaslui, scor 1-2, după ce bănăţenii au deschis totuşi scorul.

Turneul semifinal al Campionatului Naţional de Fotbal pentru juniori D de la Timişoara va continua marţi, când sunt programate jocurile etapei a doua. FC Bihor va evolua de la ora 9.30, în compania formaţiei LPS Banatul, în timp ce de la ora 11.30, FC Vaslui se va confrunta cu Dinamo.

Doar prima clasată se va califica pentru faza următoare a competiţiei, care va fi însă finala.