De cand a inceput sa-i creasca bustul, fermierul Guo Feng a incercat cu disperare sa gaseasca o solutie pentru a rezolva aceasta problema.

"In urma cu 10 ani a inceput sa-mi creasca pieptul. Initial nu mi-am facut probleme, pentru ca incepusem sa ma ingras peste tot. Insa, in ultima perioada, au crescut atat de mult incat zici ca sunt femeie. Am fost pe la diferite spitale, dar niciun medic nu a putut sa ma ajute. Mi-am cheltuit toate finantele pe examene si teste, dar fara niciun rezultat. De multe ori ma gandesc la faptul ca medicii nu vor sa ma ajute deoarece sunt un caz medical interesant pentru ei", a declarat barbatul.

Guo Feng traieste o adevarata drama, pentru ca vecinii au inceput sa il ia in bataie de joc. De multe ori, acestia stau in fata curtii sale in speranta ca Guo va iesi afara din casa, pentru a-l putea privi si a se amuza pe seama lui.

Din acest motiv, barbatul este nevoit, fie ca e iarna sau vara, sa poarte o haina foarte groasa, care sa-i acopere pieptul.

Medicii care se ocupa de Guo Feng spun ca in toata cariera lor nu au intalnit asa un caz.

Feng este atat de stresat din cauza bustului incat spune ca daca medicii nu gasesc o rezolvare isi va taia singur sanii imensi.