Ela Rose, pe numele ei adevărat Manuela Chereji, a filmat videoclipul celui mai recent single al său, "Lovely words", al treilea din carieră, pe o plajă retrasă de pe litoral.

În vârstă de 21 de ani, fiica vitregă a primarului din Ştei a ajuns vedetă printre fanii muzicii house şi pop după ce a lansat, în 2009, piesa "I can feel".

Iulian Moga, regizorul videoclipului, şi-a adunat echipa pe o plajă retrasă de la Marea Neagra unde a creat o atmosferă romantică. În clip, bihoreanca îşi declară prin versurile piesei, scrise chiar de ea, dragostea faţă de un fotograf arătos. 

"Lovely words", al treilea single din cariera artistei (după "I can feel" şi "No u no love") este produs de David Deejay în studioul DAV7 Music. Potrivit presei centrale, melodia este foarte iubită în afara României, în special în Grecia, Bulgaria, Serbia, ţări în care ocupă locuri fruntaşe în topurile în topurile de specialitate.

După terminarea filmărilor, artista s-a îndreptat spre aeroport, cu destinaţia Grecia, unde a susţinut spectacole pentru a treia lună consecutiv, în acest sezon estival. Videoclipul piesei "Lovely words" urmează să fie lansat în curând pe canalele de muzică.