Pentru că Vasile Blaga a spus că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea, deputatul PDL i-a dat replica liderului democrat-liberal: 22 de milioane de români ştiu că USL îl vrea pe Blaga preşedinte al PDL, scrie evz.ro.

Elena Udrea a scris pe profilul său de Facebook, că 22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Dan Voiculescu îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL."Întrebarea este: de ce?", a adăugat aceasta.

"Văd că Dan Voiculescu a dat drumul, în cunoscutul său stil, unei noi campanii de presă împotriva mea după ce mi-am anunţat candidatura la şefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunaţi pentru a fi mituiţi în scopul susţinerii mele la Convenţia Naţională reprezintă măgării de presă specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care mă confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca să-l parafrazez pe şeful partidului, Felix, Antena3 şi USL să nu se mai obosească - ştiu 22 de milioane de români ca îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. Întrebarea este: de ce?", a fost întreg mesajul postat de Elena Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită. La rândul său, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că şeful statului intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a partidului şi că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea.