Elena Udrea a mers joi seara în comuna băcăuană Săuceşti, grav afectată de inundaţii, aducând cu ea ajutoare pentru sinistraţi: ciocolată şi pantofi negri cu toc. Aflat alături de Udrea, Mihai Banu, deputat PDL de Bacău, a spus despre pantofi că sunt "numai buni pentru bal".

Ministrul Dezvoltării şi Turismului a ajuns la Săuceşti în jurul orei 19.00. A venit cu mai multe sacoşe pline cu ciocolată, spunând că a golit o benzinărie, informează Mediafax.

Copiilor care i-au ieşit în cale, ministrul Udrea le-a dat ciocolată. Femeilor din comună le-a împărţit dintr-un camion pantofi negri cu toc, eleganţi. "Avem şi pantofi frumoşi", a spus Udrea.

Una dintre femeile care a primit pantofii a spus că nu are cum să îi folosească şi că ar vrea să îi dea înapoi dacă Udrea îi va primi. În cele din urmă, femeia s-a răzgândit şi a spus că va da pantofii unei nepoate.

Aceasta este pentru a doua oară când Elena Udrea merge la Săuceşti.

Locuitorii a patru sate aparţinând comunei Săuceşti au fost evacuaţi, în 1 iulie, după ce apele revărsate ale Siretului au inundat localitatea şi au distrus sau avariat zeci de locuinţe.