"Am ales să scriu aici pentru că visele deja nu mă mai ajută. Pe măsură ce îmi citeşti blogul, vei înţelege cum a ajuns EA în viaţa mea, cum s-a lipit de mine această obsesie, de ce îmi asum, mi-o asum cu atâta luciditate şi de ce o desfăşor aici, pe internetul ăsta mare. EA este Elena Udrea. Discreditată sau apreciată, bârfită sau lăudată, respectată sau defăimată, muza mea se află deja în atenţia publică de ceva vreme. Dar aici, pe blog, Elena e doar a mea. EA este obsesia mea. Încercaţi să nu mă judecaţi prea tare. Sau, dacă o faceţi, gândiţi-vă că oricine ar putea fi în locul meu, iar in locul Elenei - orice altă femeie de pe pământ", scrie "Adam", pe blogul dedicat Elenei Udrea, intitulat, mai mult decât sugestiv, obsesie.ro.

Tânărul pare să-i urmărească activitatea ministrului Turismului cu foarte multă atenţie. Dovadă stau postările care fac referire la vizitele de lucru ale ministrului Elena Udrea în ţară, dar şi cele care salută aplecarea ministrului spre bucureşteni sau controversatul brand de ţară, despre care notează: "Sună a frunză, a proaspăt, a verde crud şi natural."

Printre postările sale, aparent atent documentate, "Adam" vorbeşte despre femeia Elena Udrea, "obsesia" lui, la care face referire în termeni de-a dreptul elogioşi. "Zâna mea", "dulcica", "draga mea", "tulburătoarea", sunt doar câteva dintre "dulcegăriile" pe care admiratorul secret şi le permite.

Cum era de aşteptat, blogul acordă o mare însemnătate şi pozelor în care Elena Udrea apare în ipostaze care mai de care mai sugestive, de la vizite de lucru, la pictoriale incendiare din revistele de frumuseţe.

"Aşa ministru, şi frumoasă şi deşteaptă şi sufletistă, să tot avem! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*", apreciază admiratorul.