Săptămâna trecută, Dana, o elevă în vârstă de 16 ani, susţinea că ar fi avut o legătură cu fostul membru al trupei O-Zone, Dan Bălan. Mai mult, eleva a declarat că era virgină înainte să facă sex cu vedeta pop.

Deşi se pare că totul s-ar fi produs cu consimţământul acesteia, adolescenta a vrut să facă publice fotografiile pe care le-a realizat cu telefonul mobil, pe ascuns, în timp ce se afla în pat alături de presupusul Dan Bălan.

Prin gestul ei, tânăra nu a obţinut nimic de la interpretul din Chişinău. "Eu nu ştiu despre cine vorbiţi. Eu nu am aşa aventuri în cluburi. Există aşa poză? E cu mine în pat fata aceea? Nu are cum să fie aşa", a declarat Bălan.

Acum, eleva spune că riscă exmatricularea din cauza scandalului iscat. Dana se pare că a primit vestea de la diriginta sa. "M-a sunat doamna dirigintă şi mi-a spus că este foarte supărată pe mine şi că are de gând să mă exmatriculeze din cauza acestei poveşti, cu Dan Bălan. Vreau să-i cer scuze doamnei profesoare şi o rog să mă înţeleagă că n-am vrut să fac rău nimănui", a declarat adolescenta.