O orădeancă a cerut, luni seară, ajutorul pompierilor şi paramedicilor orădeni, după ce nu a reuşit să ia legătura cu nepoata ei, care locuieşte singură într-un apartament de pe strada Traian Lalescu. Mătuşa fetei era îngrijorată pentru că tânăra nu răspundea la telefonul mobil şi nici nu îi deschisese uşa.

În jurul orei 21.45, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au acţionat cu scara culisabilă şi, astfel, au pătruns, pe geam, în apartamentul situat la etajul 2.

În dormitorul locuinţei, pompierii au găsit-o pe tânăra de 19 ani întinsă pe podea, în stare de semiconştienţă, dar fără semne vizibile de vreo afecţiune.

Se pare că fata, elevă în clasa a XII-a, învăţa intens pentru examenul de Bacalaureat şi ar fi ajuns într-o stare de surmenaj, spun surse neoficiale. Totodată, se pare că fata ar fi consumat şi băuturi energizante.

Echipajul de paramedici i-a acordat primul ajutor calificat şi a predat-o conştientă unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care a transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.