Elevii unei clase de-a VI-a de la Liceul German Friedrich Schiller au profitat de săptămâna „Școala altfel” ca să facă activități împreună cu semenii lor de la Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități al Asociației S.O.S Autism Bihor.

Însoțiți de diriginta lor, Adina Pășcuță, elevii din clasa a VI-a B au făcut, alături de copiii cu nevoi speciale, activități educaționale pentru dezvoltare și stimulare cognitivă.

„Între ei s-a legat o prietenie frumoasă bazată pe empatie, respect și întrajutorare, elevii școlii noastre luându-și angajamentul că vor fi alături de această Asociație și cu alte ocazii, primul pas fiind strângerea de fonduri pentru seara caritabilă „Împreună pentru autism” care va avea loc în data de 31 martie 2023. Cu această ocazie îi invităm pe toti colegii școlii noastre să susțină și să alăture acestei activități caritabile”, a transmis profesoara Adina Pășcuță.

Anual, SOS Autism Bihor organizează o gală caritabilă, iar evenimentul de anul acesta va avea loc în ultima zi a lunii martie, la sala de evenimente Solay de lângă Oradea.

Fondurile strânse vor fi folosite pentru susținerea activităților Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități din Oradea. Invitatul special al evenimentului este brazilianul Banto Dos Santos, stabilit în România, iar prețul unui bilet este de 150 de lei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!