Elevii claselor I - XII care au card de călătorie şi sunt ȋnscrişi ȋn anul şcolar 2024 / 2025 la o unitate de ȋnvăţământ pe raza municipiului Oradea beneficiază de gratuitate la transportul public local pe durata anului şcolar prin validarea, ȋn mijlocul de transport, a cardului de călătorie care este valabil până la data de 31.09.2025.

OTL a actualizat automat valabilitatea abonamentelor de elev, clasele I-XII, fără ca aceştia să fie obligaţi să se prezinte la chioşcurile OTL.

Elevii care nu au card de călătorie sunt rugaţi să se deplaseze la Punctul de preluare a datelor din Autogara Nufărul sau Punctul de preluare a datelor Rogerius, cu carnetul de elev vizat pentru anul şcolar 2024/2025 sau cu adeverinţă de la unitatea de ȋnvăţământ care să ateste că sunt  ȋnscrişi ȋn anul şcolar 2024/2025, pentru emiterea cardului de călătorie.

Elevii din localitaţile aferente Zonei Metropolitane Oradea (Borş, Sânmartin, Hidişel, Paleu, Cetariu) beneficiază de gratuitate pe ruta de deplasare din localitatea de reşedinţă până ȋn Municipiul Oradea. Pe mijloacele de trasport public local din Municipiul Oradea, pentru a beneficia de gratuitate, rugăm elevii să se deplaseze la Punctele de vânzare OTL SA, cu cardul de călătorie şi cu actul de identitate (pentru elevii peste 14 ani), sau cu actul de identitate al unuia dintre părinţi (ȋn cazul elevilor sub 14 ani).

Elevii clasei 0 vor primi cardurile de călătorie la şcoală, după ȋnceperea anului şcolar şi centralizarea listelor emise de şcoli.

Călătorie placută!

Relaţii publice O.T.L. S.A.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!