Săptămâna trecută Direcţia pentru Sport a Judeţului Bihor a organizat etapa municipală la cros, a Cupei Liceelor. Elevii au alergat în Parcul I.C. Brătianu, iar la finish, pe primul loc au ajuns Nicoleta Andrei şi Mircea Pestean, ambii elevi ai Colegiului Tehnic Mihai Viteazul. Şi la echipe, locul I a fost obţinut de atleţii aceluiaşi liceu.

La individual fete, pe locul al doilea s-a clasat Lavinia Bratu, de la Colegiul Mihai Viteazu, iar pe locul III a ajuns Denisa Milian de la Grupul Şcolar Andrei Şaguna.
La băieţi, podiumul a fost completat de alţi doi elevi de le Viteazul: Sebastian Hodarlan, locul II şi Ionuţ Căbuţa, locul III.

La echipe, fetele din Mihai Viteazul le-au surclasat pe cele de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul şi pe cele de la Grupul Şcolar Ioan Bococi, iar echipa băieţilor din Viteazul i-a întrecut pe atleţii Liceului Teologic Roman Ciorogariu şi Liceului Teoretic Lucian Blaga.

Cursa etapei judeţene, care va reuni atleţi de la liceele din Bihor, se va desfăşura pe 26 martie, în Pădurea din Băile Felix.