Opt dintre cei mai originali elevi care au participat la concursul de creaţie artistică "Think-Eat-Save", organizat de Asociaţia D'Art, au fost premiaţi pentru talentul lor.

Derulat în intervalul aprilie-iunie 2013, concursul a avut reguli simple: elevii au trebuit să facă un afiş handmade care să atragă atenţia asupra risipei de alimente. De Ziua Mediului, toate lucrările înscrise în concurs au fost expuse la Oradea Plaza, iar elevii care s-au dovedit cei mai talentaţi au fost premiaţi.

Orosz Panna, de la Liceul Teologic Romano-Catolic "Szent Laszlo" (profesor Erika Kor), a câştigat premiul cel mare al competiţie: o tabără de o săptămână la Costineşti. Premiul de popularitate a fost câştigat de Nagy Zsolt (Liceul de Artă, profesor Tapaszi Andrea).

La secţiunea 8-12 ani, premiul I l-a luat Naphegyi Zsuzsanna (Liceul de Artă, profesor Tapaszi Andrea), iar premiul II Szlafkay Andrea de la aceeaşi şcoală. Şi menţiunile la aceeaşi secţiune au fost câştigate de elevi tot de la Liceul de Artă: Gagyi Viktoria şi Saseran Evelin.

La secţiunea 13-16 ani, premiul I l-a câştigat Bogdan Purda (Şcoala gimnazială "Oltea Doamna", profesor Zbârcea Claudia), iar premiul II Mădălina Căbuţa de la aceeaşi şcoală.

Câştigătorii au primit periferice de calculator, vouchere de cumpărături ori bani, graţie sponsorilor: Complexul turistic Alex Costineşti, Benvenuti, Graziela Models, Still for Style, Bene International, Hanul pescarilor, Dana Panciu, Schneider Outlet şi Radu Telecom.