Direcţia pentru Sport a Judeţului Bihor şi Casa de Cultură a Municipiului organizează vineri, de la ora 12, şi sâmbătă, începând cu ora 9, cea de-a XV-a ediţie a Cupei Toamna Orădeană la streetball pe terenurile din Parcul Brătianu.

În această ediţie se vor întrece în scheme de streetball 60 de echipe formate din fete şi băieţi din clasa I şi până în clasa a XII-a, împărţiţi pe categorii de vârstă. Echipele vor reprezenta colegiile naţionale Iosif Vulcan, Mihai Eminescu şi Emanuil Gojdu, Liceul cu Program Sportiv Bihorul, Liceul Ady Endre, Colegiul Tehnic Traian Vuia, Liceul Romano-Catolic, Liceul Reformat, Liceul Emanuel, Şcoala Oltea Doamna, Şcoala Dacia şi Şcoala generală numărul 11.

Fiecare şcoală a avut dreptul să înscrie doar 2 echipe pentru fiecare categorie de vârstă, fiecare fiind compusă din maxim patru jucători.

Jocurile din Parcul Brătianu se vor desfăşura la cinci panouri de baschet, dimensiunile terenului fiind cât jumătate dintr-un teren de baschet din parc. Echipele care se vor clasa pe primele trei locuri ale fiecărei categorii vor primi din partea organizatorilor cupe, medalii, diplome, dulciuri, dar şi premii în bani.