Pentru meciurile de astăzi de la european, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Țara Galilor -  Elveția (ora 16:00) cota 2.35

De la 16:00 de pe stadionul Olimpic din Baku, are loc cea de-a doua partidă din grupa A de la Euro, între Țara Galilor și Elveția. Din patru confruntări directe, Elveția are trei victorii și este evident favorita din partida de astăzi. Pe lângă palmaresul bun pe care-l are împotriva galezilor, trupa lui Petkovic vine și după o serie excelentă de 6 victorii la rând.

Belgia – Rusia (ora 22:00) cota 2.00

Duelul zilei este de la 22:00 în Sankt Petersburg, între Belgia și Rusia. Belgienii au un palmares incredibil în fața Rusiei, cu cinci victorii din șase meciuri. Trupa lui Roberto Martinez este printre favoritele la câștigarea europeanului, aceștia având unul dintre cele mai valoroase loturi din turneu.

Danemarca – Finlada (ora 19:00) cota 1.50

De la 19:00 intră în scenă și echipele din grupa B, primul duel fiind între Danemarca și Finlanda. Danezii sunt favoriții acestei confruntări, aceștia având 4 victorii din 5 meciuri contra finlandezilor, care nu au reușit să-i înfrângă vreodată.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)